Transparantie

Een villa in Spanje kopen via Immo Costa is kopen zonder zorgen en risico. Wij zijn onafhankelijk en wij krijgen een vergoeding van de verkopende partij waardoor onze dienst voor u als (aspirant-) koper helemaal GRATIS is.

Wetgeving

De regels en wetten in Spanje verschillen behoorlijk met die Nederland, België en Duitsland, waardoor er regelmatig vervelende situaties ontstaan. Door het samenbrengen lokale partners, ieder met hun specifieke expertise (o.a. makelaar, architect, advocaat) wordt u van A tot Z vakkundig begeleid.

Immo Costa

Wij wonen al jaren in Spanje en in België. Wij kennen de Spaanse markt, wij kennen de juiste mensen en wij weten wat er allemaal bij komt kijken. M.a.w. wij zijn de ideale tussenschakel, zowel voor u als voor de makelaar in Spanje.

Indien gewenst regelt Immo Costa ook het boeken van uw vlucht, de huurauto en de overnachting(en) zodat u al uw tijd kunt besteden aan het vinden en/of kopen van uw droomhuis aan de Costa Blanca, Costa Brava, Costa Del Sol of één van de eilanden.

.

Vastgoed

Met onze geselecteerde makelaars hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan de costa’s gaande van villa’s met of zonder zeezicht, bungalow’s, huizen, appartementen, penthouse’s, finca’s en ook grondstukken.

Ook bieden wij luxe villa’s, eerste lijn villa’s en eerste lijn appartementen aan.