Moderne nieuwbouw villa Calpe

Property ID : IH47

Te Koop €795,000.00 - Villa
816 m2 perceel / 530m2 bebouwd 5 Bedrooms 4 Bathrooms
 
 Add to Favorites
Print



Moderne instapklare villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers in Ibiza-stijl en met panoramisch uitzicht op de zee, Calpe en Ifache.
Deze moderne familievilla ligt op een verhoogd perceel en is verdeeld over 3 niveaus met een lift naar alle verdiepingen.
U betreedt het pand vanaf de oprit in de hoofdgang met lift naar alle verdiepingen, een overloop op de galerij leidt naar 3 tweepersoonsslaapkamers, 
waarvan één toegang heeft tot een eigen terras met panoramisch uitzicht op zee en de master met een en-suite badkamer. Er is ook nog een familiebadkamer op dit niveau. 
Een open trap leidt naar de woonkamer, met kamerhoge ramen die leiden naar een groot onderhoudend terras met prachtig uitzicht op de zee, 
een volledig ingerichte keuken met een goed aanbod aan witgoed en toegang tot het terras, grote en lichte woonkamer met houtkachel, familiebadkamer en tv-kamer.
Een trap of lift leidt vanaf deze verdieping naar het lagere zwembadniveau met een grote woonkamer, open keuken/bar, badkamer, kantoor/slaapkamer, familiebadkamer, 
schuifdeuren naar het overdekte terras en nog een terras van het zwembad met overloopzwembad en open. uitzicht op zee richting de kust.
Buiten wordt het pand betreden via dubbele beveiligde elektrische poorten, met parkeergelegenheid op de bovenste verdieping en een oprit die leidt naar de parkeerplaats op de lagere verdieping en toegang tot het huis. 
Een trap leidt rond het huis naar het open terras in de woonkamer en ook naar het zwembadterras met overloopzwembad en onderhoudsarm gedeelte met kunstgras.


Map Locatie

Neem ook eens een kijkje