Bungalow te koop Calpe

Property ID : IH15

Te Koop €490,000.00 - Bungalow
280 M2 perceel / 148 M2 bebouwd 3 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Garage
 
 Add to Favorites
Print


Fantastische bungalow in de urbanisatie Vallesa Park, gebouwd door Mellini, met afwerking van de hoogste kwaliteit. 
Dit huis is bijzonder: het is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd met veel stijl en hoge reputatie. 
Ook werd de woning uitgebreid met een kleedkamer in de master suite en een studeerkamer achter de garage. De woning heeft een tijdschriftinrichting, 
aan alle details is gedacht. Op de begane grond hebben we een design Amerikaanse keuken met bar, twee slaapkamers en een familiebadkamer, 
een ruime woonkamer die leidt naar het terras en de tuin. De tuin is perfect onderhouden en heeft een glazen jacuzzi, een barbecueplek en gras. 
Van daaruit hebben we toegang tot de studio die gebruikt kan worden als bijgebouw. Op de bovenverdieping bevindt zich de master suite, tot in de perfectie uitgevoerd door het open concept, 
met een zitgedeelte, weelderige badkamer en indrukwekkende kleedkamer. De woning is voorzien van zonnepanelen op het gehele dak, geplaatst in 2023, waardoor de elektriciteitsrekening tot minuscule bedragen daalt. 
Als gevolg van de plaatsing van de zonnepanelen is de gastoevoer naar de centrale verwarming afgesloten en zijn er elektrische steenradiatoren geplaatst. Het is nu een huis met zeer weinig maandelijkse lasten. 
De urbanisatie heeft een zeer groot gemeenschappelijk zwembad met een hangmatgedeelte en een kinderbad en een paar meter verderop ligt het Parque de la Vallesa met een spectaculaire ecologische kinderspeelplaats.  
Dit huis is perfect voor een gezin om het hele jaar door te wonen of voor een tweede huis gezien de rustige ligging maar tegelijkertijd dichtbij supermarkten, stranden, parken, restaurants, apotheken, etc.
Map Locatie

Neem ook eens een kijkje